Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Auto Finesse Foam Lance

(1 klantbeoordeling)
46.95

De snow foam fase van een wasbeurt is een van de belangrijkste. Het is het podium dat u de voertuig ontdoet van los gruis en vuil dat krassen en swirls kan veroorzaken. Het is een dik aanklevende schuim, waardoor reinigingsmiddelen nog langer kunnen werken. Geschikt voor alle voertuigen, waaronder auto’s en motoren.

Let op Avalanche Snow Foam en koppeling voor hogedrukreiniger is niet inbegrepen bij dit product.

In mijn winkelmandje

Auto Finesse Pro Range Mixing Bottle

6.95

Van Verso APC tot Imperial Wheel Cleaner, onze 1L Pro Range-fles is het perfecte product voor het mengen en verdunnen van reinigingsproducten en -oplossingen. Met handige meetmarkeringen met intervallen van 100 ml, maakt het mengen van producten tot de juiste verhouding eenvoudig. De fles wordt geleverd met onze zwarte triggerkop met twee sproeistanden, stream en spray.

In mijn winkelmandje

Auto Finesse Foam Lance Pakket

62.90

Haal alles uit je schoonmaakbeurt en profiteer van extra voordeel met de Auto Finesse Foam Lance Pakket. Deze set bestaat uit een Foam Lance en 1L Avalanche Snow Foam. Handig in gebruik en geschikt voor vrijwel alle hogedrukreinigers.

Let op koppeling voor hogedrukreiniger is niet inbegrepen bij dit pakket!

In mijn winkelmandje

Kärcher-K Foam Lance Koppeling

4.95
In mijn winkelmandje

Nilfisk/Alto Foam Lance Koppeling

4.95
In mijn winkelmandje

Nilfisk QR Foam Lance Koppeling

4.95
In mijn winkelmandje

Lavor/Parkside/Lidl/Aldi Foam Lance Koppeling

4.95

Lavor Foam Lance adapter. Deze is ook geschikt voor o.a. Parkside, Aldi en Lidl hogedrukreinigers.

In mijn winkelmandje

Kärcher HD Foam Lance Koppeling

4.95
In mijn winkelmandje

Gerni Foam Lance Koppeling

4.95
In mijn winkelmandje

Bosch Foam Lance Koppeling

4.95
In mijn winkelmandje

Black & Decker Foam Lance Koppeling

4.95
In mijn winkelmandje

1/4 Quick Foam Lance Koppeling

4.95
In mijn winkelmandje

Voor een aantal producten van Auto Finesse heb je een meng of sprayfles nodig. Dit geldt met name voor de navulproducten Verso APC en Oblitarate Tar & Glue Remover. Ook ter vervanging van een bestaande sprayfles is dit absoluut een goede oplossing.